zondag 16 september 2012

feest voor Lio!

Dit weekend was een feestweekend. Zaterdag werd Lio 2 jaar! Een dag waarbij ik af en toe wel wat week en emotioneel werd, ons kleine meisje, 2 jaar al... Terugblikken op de geboorte van Lio, ik geef toe, ik kan daar wel van genieten. Ok, ik heb ook wel afgezien en zo, maar toch, naast het breken van de vliezen is het verder helemaal natuurlijk verlopen, en uiteindelijk is ze in bad ter wereld gekomen. Een mooie herinnering, ik zeg het u. 

Maar goed, we zijn 2 jaar verder dus... En dat moest gevierd worden! De dag zelf, zaterdag dus, was een gezinsdagje (nadat ikzelf in de voormiddag eerst nog moest werken, as usual...). Maar vandaag, zondag, was er groot feest! 
De feesttafel werd buiten klaargezet, al hebben we lang getwijfeld of we toch niet alles binnen zouden doen (zie die dreigende donkere wolken...).



Maar van zodra ons feestvarken uit haar bedje kwam, kwam ook letterlijk het zonnetje erdoor, hoera!!



De kroon werd deze morgen nog snel in elkaar geknutseld (met schaamrood op de wangen moet ik toegeven dat we die bijna vergeten waren...). Een beetje gebaseerd op dit exemplaar, maar dan uit vilt, wegens tijdsgebrek om nog lang achter de naaimachine te zitten...

Maar hé, wat komt daar aan?



Njamie, taart!



Eventjes blazen,


en smullen maar!



Natuurlijk kwamen er ook heel wat cadeautjes aan te pas, waaronder dit prachtige loopfietsje (ok, ze kreeg het eigenlijk al een paar maand terug, aan het begin van de zomer, zodat ze er al heel wat deugd van kon hebben, maar ssst, het is dus een verjaardagscadeautje hé...).



Morgen wordt nog een klein feestje gevierd met de vriendjes en vriendinnetjes van de crèche. En daar hoort natuurlijk een traktaat bij! Deze inspiratie kwam net op tijd, want die van mij wou maar niet komen... Merci voor het delen van je fantastische ideeën, Riet, en sorry, maar ik heb je eigenlijk gewoon nagedaan... Met dit als resultaat:



En een aantal van mijn 'beloningsstickertjes' aan de achterkant...


Hopelijk heb je evenveel genoten als wij, lieve kleine grote meid, dikke zoen!

8 opmerkingen:

  1. Hiep hiep hoera voor Lio! Mooi allemaal, je hebt er je werk van gemaakt...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hiep hiep hoera voor Lio!!! Het zag er allemaal super gezellig uit!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. WAW Griet, Zo'n leuk feest en superleuke kaartjes!!! Dikke verjaardagszoen voor je kleine meisje!!xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zeppos was blij met zijn traktaat! De wensen voor Lio gaf ik haar zaterdag zelf...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. bij deze ook een-beetje-te-late wederwensen voor T. hé...

      Verwijderen