zaterdag 6 augustus 2011

blauw-rood

Manlief is gisteren gaan rocken. 't Kot voor mij en de kindjes alleen dus. 


Meestal verlopen de avonden dan wat gelijkaardig: na de alle-tijd-en-energie-voor-de-kindjes, als ze in bed zitten, wordt de naaimachine bovengehaald... 
Eindelijk kon ik afwerken waar ik al een hele tijd mee in mijn hoofd zit! Na het uittekenen van wat het zo ongeveer moest worden, patroon zoeken om me op te baseren, aanpassen van 't patroon, stof knippen, uitdokteren in welke volgorde en hoe ik nu alles best aan elkaar stik, stikken uiteraard, enz., kon ik gisteren eindelijk de knopen aannaaien. 


Klaar! En dit is het resultaat: 


Voorkant:

Achterkant:

 Een dochter die denkt dat ze zo vleugels heeft ;-)Mijn label al gezien? Vanaf nu te vinden in elk ding dat vanonder mijn naaimachine komt!
Een beetje een onscherpe foto, ik weet het, maar we hebben nu eenmaal een vrij eenvoudig fototoestel waarmee ik niet altijd kan doen wat ik wil... Een goed fototoestel staat op mijn verlanglijstje, als iemand suggesties heeft waarvoor ik het beste spaar, laat het me gerust weten!


Oh ja, iemand gezien dat het voorpand, de 'bulle bleu' van petit pan (hier gekocht), een naad heeft in het midden? Nee? Goed dan, dat is de bedoeling ;-)

3 opmerkingen: