donderdag 4 augustus 2011

3,2,1,... start!

Mijn eerste blogbericht, spannend...

Ik ben al eventjes bezig met het volgen van blogs, en heb de hoge verslavingsfactor daarvan al kunnen ondervinden... Toch dacht ik er al een eindje aan om zelf ook een blog aan te maken, maar pietje precies als ik ben, moest het lay-out-gewijs wel eerst wat op punt staan vooraleer ik het allemaal op het net gooi...
En nu denk ik dat ik zover ben... Denk ik, mogelijk verander ik er hier en daar wel iets aan in de loop van de tijd... Maar dat doet er eigenlijk niet toe...

Een blog dus... Waarom eigenlijk? Ik vind het fantastisch om mee te kunnen genieten van alle creatieve maaksels van heel wat bloggende dames. Laat staan alle inspiratie en praktische tips die daaruit volgen! 
Zelf ben ik sinds mijn laatste zwangerschapsverlof ook achter de naaimachine gekropen (met dank aan iedereen die wel weet wie ik bedoel), en ben eigenlijk best wel trots op wat er tot nu toe vanonder is gekomen. En dat wil ik graag laten zien aan iedereen die het wil. En wie het niet wil, die moet maar niet komen kijken zeker? 
Daarnaast vind ik het ook leuk voor mezelf, bij wijze van 'naslagwerk'... 

Kleine bedenking: ik ben een fulltime werkende mama van 2 kindjes, met een normaal huishouden waar toch wel wat tijd in kruipt, én met een zee van projecten in het hoofd maar slechts 24 uur op een dag... Met wat voor frequentie hier dus berichtjes zullen gepost worden? Geen idee... Ik ga er maar van uit dat er niemand zit te wachten op berichtjes van mijn kant, dan kan ik me ook niet schuldig voelen als ik hier even niets van mij heb laten horen, ok? ;-)

Maar goed, dit alles gezegd zijnde, tel ik nu officieel af...
3...
2...
1...
start!

En nu ga ik nog wat naaien...

2 opmerkingen: