zaterdag 6 april 2013

klasrokjes: the sequel

Zoals jullie even geleden hier konden lezen, werden al een aantal klasgenootjes van Stien van verjaardagsrokjes voorzien... Na de 6-jaar-feestjes, zijn tegenwoordig al de 7-jaar-feestjes aan de beurt, hoera! (al moeten wij daar wel nog even op wachten...)

Bij verjaardagsfeestjes horen uiteraard cadeautjes, en nu ik het toch al wat in de vingers heb... Blijkbaar worden de rokjes door de meisjes ook gesmaakt, en dat is natuurlijk het belangrijkste!

Onlangs werd nog een gele versie gemaakt, kwestie van toch al een beetje lente uit te stralen. 


Ik was de vorige keren niet zo helemaal tevreden van het rolzoompje onderaan, dus ging ik er deze keer gewoon 2 keer over, véél beter!


Vandaag mocht Stien opnieuw naar een feestje, dus trok ik deze week naar deze prachtige nieuwe bakstenen winkel om een nieuw kleurtje gabardine te halen... Want ja, elk rokje moet uiteraard uniek en anders zijn, en ja, mijn voorraad kleurtjes gabardine was op... Echt handig, koekepeertje zowat om de hoek! Ik koos deze keer voor oranje, in combinatie met blauw.Rood, oranje, geel, groen en blauw zijn er al. Nu nog 'indigo' en 'violet' en de regenboog is compleet?!

In elk geval: fijne verjaardag, meisjes!

7 opmerkingen:

 1. Mooi mooi mooi! Ik ben helemaal klaar voor een workshop bij jou, wil heel graag zo'n rokje maken :-). Wie weet al over een week of 2-3?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, zo snel al, dat zou fantastisch zijn!!

   Verwijderen
 2. Heel mooi rokje en de kleuren lekker knal :)

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen