zondag 12 mei 2013

over groeien gesproken...

Amper een week na het mooie groeifeest wordt het duidelijk dat hier ontzettend gegroeid wordt... Sinds vorig weekend is Stien haar voortandje kwijt... En het tandje ernaast staat ook al helemaal wiebellos! 

Ondertussen kreeg ik van opie (dankjewel!) een heleboel foto's van het groeifeest, dus laat ik jullie graag nog even meekijken. 

Maar eerst dit: Stien wou eigenlijk oorspronkelijk mijn eigenste eerste communiekleedje aandoen, dat van bijna 30 jaar geleden... Dit dus, in 't echt in lichtblauw en wit...


Het hangt nog in de kelder bij mijn ouders, en Stien heeft het eens aangedaan... Maar toegegeven, geen echt goed model voor een sprietje als Stien... Ik ben dan ook blij dat ik haar heb kunnen overtuigen van een nieuw kleedje

Van de overschot van de stof maakte ik trouwens zakjes waarin heerlijk snoepjes van hier verpakt werden. En dan nu nog een beetje groeifeestdagdochtermijmeringen...

Toen nog met tandje!

Misschien een beetje gewaagd (3 generaties...), gingen we voor een Thaise menu van hier. Het viel gelukkig bij iedereen in de smaak, oef!


Dessert van hier, mmm!En of die cupcakes lekker waren! (al lijkt het misschien niet zo...)


Hoogstwaarschijnlijk vallen de oorringen op deze foto niet echt op (de beste foto die ik kon vinden), maar ik wou toch nog even vermelden dat ze speciaal gemaakt werden, en perfect pasten bij mijn outfit! Hier zie je ze in de maak, en hier is nog veel meer moois te vinden. Nog eens merci hé, naaimaatje! ;-)

5 opmerkingen:

 1. Prachtig Griet!!!!!!!!
  Ook jouw outfit was heeeeeel mooi!!!!!!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh ja, ineens hè! Wat een prachtige foto's zijn er gemaakt van je dochtertje. En ik vind jouw outfit schitterend van kleur!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zag er allemaal super uit!
  En Mmmm, de Narai Thai is overheerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een dochter die schittert in haar kleedje!! Ziet er een gezellig feest uit met veel lekkers. Mmmm....

  Sofie
  http://dekopspeldekes.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen